Tuesday, October 12, 2010

PEMIMPIN MALAYSIA MASIH TAK SEDAR DIRI

Sejak kebelakangan ini, semakin banyak kes keruntuhan moral dan jenayah yang berlaku di negara kita sama ada membabitkan bayi, kanak-kanak, remaja, belia mahu pun orang dewasa atau orang tua. Kerajaan kita seolah-olah dah naik pening memikirkan cara untuk mengatasi masalah tersebut. Bagi saya, apa yang nak disusahkan..dah lama ALlah dan RasulNya tunjukkan jalan keluar daripada semua masalah yang melanda kita hari ini. Penyelesaiannya tidak lain tidak bukan ialah kembali semula kepada Qur'an dan Hadis..

Satu lagi bala yang bakal menerjah masuk negara kita ialah penganjuran konsert sulung Adam Lambert berjudul 'Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010' yang dijadualkan berlangsung 14 Oktober (Khamis) di Stadium Putra Bukit Jalil.

Adam Lambert adalah seorang artis ( bekas American Idol ) yang secara terbuka, bukan sahaja mengaku sebagai gay dan pengamal homoseksual tetapi beliau turut mempamerkan aksi gaynya dengan seringkali mencium dan mengucup penari lelaki serta menggayakan tarian serta aksi lucah bersama kumpulannya.

Nampaknya pemimpin kerajaan BN kita bukan sahaja masih tidak bersungguh untuk berusaha menyelesaikan masalah rakyat, bahkan ditambahkan lagi dengan bala yang lain. Apakah rakyat negara ini amat dahagakan hiburan-hiburan seperti konsert nyanyian, tarian dan seumpamanya? Tidak cukupkah lagi dengan hiburan-hiburan yang semakin memualkan yang disiar di dalam television yang amat jelas sekali merupakan penyumbang utama dan pertama kepada kejatuhan akhlak dan moral anak-anak muda serta orang-orang tua di negara kita?

Tolonglah wahai pemimpin kami..apa nak jadi kepada negara kita ini? Apakah kamu semua nak tunggu kami jatuhkan kamu dan digantikan dengan orang lain? Kami percaya, kamu tidak akan sekali-kali mahu berlaku sedemikian..

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete